Lotus geslaagd, ben zooooo blij en trots!!! Erg bedankt voor de fijne rijlessen en behaald examen!!!

Marie-Jose

Beste Gerard, dankjewel voor de leerzame en leuke rijlessen. Je hebt me in een korte tijd enorm veel geleerd (en afgeleerd😄). Nogmaals bedankt voor alles, Rijschool Wilma zeker een aanrader!!!

Lavinia Verstraeten

Rijlessen had ik zo lang mogelijk uitgesteld, omdat ik het niet durfde. Gerard heeft al die angsten bij me weggenomen. In de auto hangt er een gezellige maar serieuze sfeer. Wat ik fijn vond aan de rijlessen is dat wanneer ik iets moeilijk of eng vond dan ging Gerard dat in die les zovaak doen totdat je het niet meer eng vind en het wel kan. Hierdoor ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Heel erg bedankt Gerard (WILMA)!

Hiske Noorlander

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop de rijlessen verlopen. Tijdens de lessen hangt er een ontspannen en open sfeer, hetgeen de rijlessen alleszins ten goede komt. Het betreft een grappige, doch ook onwijs deskundige instructeur, wiens enthousiasme en betrokkenheid erg bevorderlijk zijn voor het leerproces.

R. Milic

Vele zijn mijn voor geweest in de familie en oa ook mijn broer.Wij hebben allemaal les gehad bij Gerard en ontzettend tevreden.Weet nog m’n eerste les op 16 en halve en durfde de auto niet in.Gerard heeft mij angst laten overwinnen!Afgelopen dinsdag op geweest en in 1 x geslaagd net zoals zovele in mijn familie.Bedankt rijschool Wilma!

M. De Leeuw

Start typing and press Enter to search