In verband met de huidige COVID-19 situatie zijn de theorielessen alleen op afspraak.

De afgelopen jaren is het theorie-examen flink pittiger geworden. Wij merken dan ook aan onze leerlingen dat het examen vaak onderschat wordt.

Ter ondersteuning bieden wij daarom theorielessen aan middels het CBR systeem. Doordat wij deze unieke lessen klasikaal geven in kleine groepen, met tablets ter ondersteuning, wordt je optimaal klaargestoomd voor het theorie-examen. Deze klasikale lessen verhogen de slagingskans dan enorm.

De klasikale lessen zijn op maandag- en dinsdagavond van 20 uur tot 22 uur. De kosten zijn per les 20,- en elke les duurt 2 uur.

Wat houdt het theorie-examen in?

Om deel te nemen aan het theorie-examen moet je minimaal 16 jaar oud zijn. Het examen bestaat uit verschillende delen. Zo zijn er ja/nee vragen, meerkeuze vragen, vragen waar je zelf het getal moet invullen en een gedeelte gevaar herkenning.

Het theorie-examen bestaat uit drie onderdelen: 25 vragen over gevaarherkenning, 30 vragen over verkeersregels en 10 vragen over verkeersinzicht. De totale duur van het theorie-examen voor je autorijbewijs is drie kwartier. Dit is inclusief toelichting.

Het examen kost 38 euro. Het CBR verwacht dat je ongeveer een half uur van tevoren aanwezig bent, met geldig legitimatiebewijs, op de examenlocatie. Wanneer je slaagt voor het theorie-examen krijg je een certificaat dat 1,5 jaar geldig is.

20150526_212241
20150604_084105
20150526_212233

Daarom theorieles bij Autorijschool Wilma

LES MIDDELS
CBR SYSTEEM
KLASSIKALE
ONDERSTEUNING
VERHOOGDE
SLAGINGSKANS
ONDERSTEUNING
MET TABLETS
MAANDAG- EN
DINSDAGAVOND
VOOR TWEE UUR
MAAR €12,-

Start typing and press Enter to search